Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-29@13:56:34 GMT

شورولت کوروت C8 در برابر پورشه ۹۱۱ (+عکس)

تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۷۹۵۳۶

شورولت کوروت C8 در برابر پورشه ۹۱۱ (+عکس)

به گزارش جام جم آنلاین، کوروت استینگری با موتور V8 6.2 لیتری که در میانه خودرو و جلوی محور عقب قرار گرفته با توان ۴۹۵ اسب بخار وارد میدان می‌شود.

شتاب صفر تا ۹۶ کیلومتر بر ساعت این خودرو تنها ۲.۹ ثانیه و بیشینه سرعت آن هم ۲۹۶ کیلومتر بر ساعت می‌باشد.

کوروت با عملکردی دقیق و تغییرات بنیادین در ساختار شاسی، اکنون به عملکرد سوپراسپرت ها نزدیک شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوروت همچنین خودروی بزرگ و جاداری نیز محسوب می‌شود. فاصله بین دو محور این خودرو ۲۷۲۳ میلی‌متر است که ۱۳۴ میلی‌متر از کوروت موتور جلوی C7 نیز کشیده‌تر است. بدنه از فایبرگلاس ساخته شده و طراحی کوسه‌ای فرم این خودرو هنوز هم حفظ شده است.

خوشبختانه کابین پلاستیکی کوروت های قبلی جای خود را به آلکانترا و چرم یا فیبر کربن داده است. با این وجود ارگونومی آن هنوز کامل نیست و سوئیچ‌های تهویه و تهویه بین صندلی‌های جلو به سختی دیده می‌شوند و صندلی راننده حتی در پایین‌ترین تنظیم آن نیز خیلی بلند احساس می‌شود. داشبورد بلند آن هم روی شیشه جلو، بازتاب‌های زیادی دارد.

البته موارد منفی در کوروت باعث نمی‌شوند تا مزایای آن کمرنگ شوند. این خودرو اعتماد به نفس چشمگیری در راننده به واسطه ثبات بالا ایجاد می‌کند.

سرعت آن در جاده‌های پر پیچ‌وخم به‌مراتب بهتر شده و هیچ جا احساس کمبود قدرت نخواهید کرد. کیفیت سواری نیز چشمگیر است مخصوصاً با دامپرهای سفارشی تطبیقی مغناطیسی که در هر دو حالت نرم Tour و محکم اسپرت به‌خوبی عمل می‌کنند.

بخش عمده‌ای از جذابیت کوروت عملی بودن آن است. به‌عنوان خودرویی که پا در کفش سوپراسپرت ها کرده، فضای صندوق عقب با ۳۶۵ لیتر به اندازه کافی بزرگ است.

همچنین در سرعت ۱۱۲ کیلومتر بر ساعت تنها با دور موتور ۱۵۰۰ دور بر دقیقه می‌توانید کروز کنید که این به معنی صدای آرام پیشرانه و مصرف سوخت اقتصادی آن است.

در سوی دیگر پورشه ۹۱۱ کاررا قرار دارد که نسخه پایه خانواده بزرگ ۹۱۱ محسوب می‌شود و دارای یک موتور ۶ سیلندر ۳ لیتری تخت توربوشارژر است که در پشت محور عقب نصب شده و ۳۸۰ اسب بخار قدرت تولید می‌کند. با چنین قوایی و با کمک یک گیربکس ۸ سرعته دوکلاچه، شتاب صفر تا صد ۴.۲ ثانیه‌ای و بیشینه سرعت ۲۹۳ کیلومتر بر ساعتی را در اختیار دارید.

پورشه ۹۱۱ در هشتمین نسل خود قرار دارد و اکنون ۵۶ ساله شده است. این نماد خودروهای اسپرت، هرگز جذابیت خود را از دست نمی‌دهد.

هرچند امروزه کیمن ۷۱۸ توربو هم در حال نزدیک شدن به نسخه‌های پایه ۹۱۱ است و اسپرت‌های زیادی هم با قیمت‌های پایین‌تر وجود دارند، اما شخصیت خاص ۹۱۱ هنوز خدشه‌دار نشده است. موتور تخت و بدنه آلومینیومی باعث خشنودی خریدار خواهند بود.

در حالی که سیستم تعلیق جدید و جعبه دنده به‌روز شده و فضای داخلی کاملاً جدید برای اطمینان از مواجهه با یک خودروی اسپرت مدرن، جلوه می‌کنند.

خرید کوروت در اروپا هزینه‌های بالایی دربر دارد و مثلاً می‌تواند تا ۱۳۰ هزار پوند نیز برسد (تریم ۳LT که در اینجا بررسی شده و شامل آپشن‌های فراوانی است) در حالی که در آمریکا قیمت آن به‌عنوان یک مزیت رقابتی برای آن مطرح است.

قیمت کوروت در آمریکا از حدود ۶۰ هزار دلار آغاز می‌شود و قیمت مدل مشابه این تست ۸۵ هزار دلار است. برای خرید یک پورشه ۹۱۱ کاررا می‌توانید با بودجه ۸۲ هزار پوندی وارد شوید.

اعداد قدرت و سرعت در چنین خودروهایی تمام آن چیزی نیست که خریداران به دنبال آنند. لذت رانندگی، هندلینگ، کیفیت ساخت، طراحی، وجهه اجتماعی و هزینه‌ها نیز در انتخاب آن‌ها مؤثرند.

منبع: پدال

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کوروت استینگری فایبرگلاس پورشه ۹۱۱ پورشه ۹۱۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۷۹۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

آفتاب‌‌نیوز :

 اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

واردات ۸.۴ میلیارددلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس‌کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ به‌میزان ۸ میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به‌لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است.

وی در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با ۱۳ درصد، کرمان موتور با ۹.۶۵ درصد و کوروش موتور آریا با ۵.۳۵ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیارد‌ها دلار به شرکت‌های مونتاژکار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است؛ با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل‌توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل‌توجهی توسط شرکت‌های مونتاژکار با توجه به تخصیص ارز ۳-۴ میلیارد دلاری به آنهاست.

همچنین دیگر نکته‌ای که برخی از کارشناسان مطرح می‌کنند این است؛ آیا این امکان وجود نداشت بخشی از ارز‌های تخصیص داده‌شده به شرکت‌های مونتاژکار صرف واردات خودرو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت‌ها تخصیص داده شده است، می‌توان تعداد قابل‌توجهی خودروی باکیفیت وارد کشور کرد که یقیناً می‌تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس