Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-29@13:22:50 GMT

دو قلوی همسان پورشه را بشناسید

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۴۱۵۹۴

جزئیات مربوط به پیشرانه

پورشه کاین از سال 2002 به بازار آلمان رسید و چند سالی است که به یکی از خودروهای محبوب ایرانیان تبدیل شده است. آخرین نسل از کاین یک موتور توربوشارژ سه لیتری دارد و به این ترتیب می‌تواند 570اسب بخار قدرت رویایی تولید کند. اگر مدل توربوشارژ آن را هم نخریم با 335 اسب بخار قدرت تولید شده از پیشرانه این خودرو، چیز زیادی را از دست نخواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مدل توربوشارژ ماکان هم یک موتور چهارسیلندر دو لیتری مجهز به توربو نصب شده اما قدرت نهایی که آن تولید می‌کند 440 اسب بخار است. برای این خودرو دو مدل دیگر هم به نام‌های s و GTs طراحی شده که توانشان بین 252 تا 300 اسب بخار است. مدل s و gts ماکان موتوری سه لیتری و مدل توربوی آن یک موتور 3.7 لیتری دارد.

از سوی دیگر کسی که به دنبال خرید پورشه کاین باشد باید از قبل بداند برای این خودرو مدل‌های مختلفی به نام‌های s ، gtsTتوربو و هیبریدی هم تولید شده  که با موتورهای متفاوتی طراحی شده‌اند. بنابراین اگرچه ماکان قدرت کمتری در مقایسه با کاین توربو دارد اما در نهایت قدرت آن از کاین شش سیلندری و حتی هشت سیلندری بیشتر است. به خاطر اینکه موتور شش سیلندر کاین در نهایت  به 300 اسب بخار می‌رسد و موتور هشت سیلندر آن به 400 اسب بخار. در نتیجه پورشه ماکان توربو از این دو مدل سریع‌تر است اما هرچقدر هم تلاش بکند به سرعت کاین توربو نمی‌رسد.

کاین توربو همچنین می‌تواند 0.4 ثانیه زودتر از ماکان به 100 کیلومتر سرعت برسد. یعنی با گذشتن 3.8 ثانیه این خودرو به مرز 100 کیلومتر می‌رسد. این کوتاه‌ترین زمانی است که یک ماکان 100 کیلومتر را طی می‌کند چراکه شتاب استاندارد برای ماکان s  و ماکان GTs حدود 5.3 ثانیه است.

اگر این مقایسه را در حوزه سوخت خودرو ادامه دهیم باید بگوییم که تفاوت چندانی بین خرید پورشه کاین و ماکان توربو وجود ندارد. مصرف بنزین هر دو خودرو بالا و در هر 100 کیلومتر نزدیک به 13 لیتر است.

از نظر امنیتی شاید خنده‌دار باشد که بخواهیم دو ستاره بهترین خودروساز دنیا را با هم مقایسه کنیم اما ستارگان هم با هم متفاوت هستند. مثلا در ماکان یک هشداردهنده تغییر لاین نصب شده که در کاین وجود ندارد. برخی از راننده‌ها همچنین معتقدند با وجود موتور کوچک‌تر ماکان، این خودرو هندلینگ بهتری دارد و از نشستن پشت فرمان آن لذت بیشتری می‌برند.

قیمت کاین و ماکان

قیمت پورشه ماکان صفر نزدیک به دو میلیارد و حتی بیشتر از آن است اما کسی که عاشق این خودروی آلمانی باشد می‌داند یک مدل دست دوم تمیز دارای گارانتی پورشه، فرقی با مدل صفر کیلومتر آن ندارد. اگر در سایت دیوار بگردیم حداقل 100 میلیون تومان از قیمت صفر ارزان‌تر پیدا خواهیم کرد. در برخی از آگهی‌ها هم می‌توان یک پورشه کاین دست دوم 2015 را تا یک میلیارد و 800 میلیون تومان معامله کرد. در بازار دست دوم همچنین پورشه کاین دست دوم 2013 را به همین قیمت می‌فروشند. برای قیمت‌های بیشتر وارد سایت دیوار شوید و آگهی‌های دو خودرو را مشاهده کنید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پورشه کاین پورشه ماکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۴۱۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

آفتاب‌‌نیوز :

 اخیراً گمرک ایران لیست ۱۰۰ واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.

همان‌طور که در پیوست شماره ۲ گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال ۱۴۰۲ قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال ۱۴۰۲ صنایع خودروسازی مدیران حدود ۱ میلیارد دلار، کرمان موتور حدود ۷۵۰ میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود ۶۳۵ میلیون دلار و بهمن موتور حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

واردات ۸.۴ میلیارددلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس‌کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال ۱۴۰۲ به‌میزان ۸ میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال ۱۴۰۲ به‌لحاظ ارزش ۳۲.۶۹ درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است.

وی در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال ۱۴۰۲ بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با ۱۳ درصد، کرمان موتور با ۹.۶۵ درصد و کوروش موتور آریا با ۵.۳۵ درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیارد‌ها دلار به شرکت‌های مونتاژکار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است؛ با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل‌توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته‌ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل‌توجهی توسط شرکت‌های مونتاژکار با توجه به تخصیص ارز ۳-۴ میلیارد دلاری به آنهاست.

همچنین دیگر نکته‌ای که برخی از کارشناسان مطرح می‌کنند این است؛ آیا این امکان وجود نداشت بخشی از ارز‌های تخصیص داده‌شده به شرکت‌های مونتاژکار صرف واردات خودرو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت‌ها تخصیص داده شده است، می‌توان تعداد قابل‌توجهی خودروی باکیفیت وارد کشور کرد که یقیناً می‌تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • در مذمت و ستایش ارز دریافتی خودروسازان اخیراً گمرک
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس